Στον ναό υπάρχει μια πτέρυγα, που αναφέρεται στη ζωή των γυναικών στις παλαιότερες μέρες. Υπάρχουν πολλές αναπαραστάσεις, που αναφέρουν σκηνές απο κείνες τις μέρες.
Μια απο αυτές τις αναπαραστάσεις, αναφέρεται στην τιμωρία, γιατί οι άνθρωποι που αναπαρίστανται σ ‘ αυτή, δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιερέα να πάνε στην εκκλησία.
Μια άλλη αναπαράσταση, αναφέρεται στην μοιχό γυναίκα και την τιμωρία της. Σε μια άλλη αναπαράσταση, βλέπουμε το δέντρο της αρετής σε αντίθεση με τους ανθρώπους που δεν εξομολογούνται.
Μια άλλη αναπαριστά την ψεύτικη εξομολόγηση στην οποία η αλήθεια διαστρεβλώνεται.

Πολλές απο αυτές τις αναπαραστάσεις, έχουν ιστορία και μηνύματα οπως σε κάποια απο αυτές βλέπουμε τη “διαβολική μεταμόρφωση”, όπου βλέπουμε μια γυναίκα ντυμένη με τοπική φορεσιά, να κοιτάζεται σε έναν καθρέφτη τον οποίο της κρατά ενας διάβολος. Ο διάβολος της λέει πόσο όμορφη και διαφορετική απο τις άλλες είναι, κάνοντας τη να νιώθει υπαρβολική αυτοπεποίθηση για την ομορφιά της, απ’ οσο θα ‘πρεπε.
Ο σκοπός αυτής της ιστορίας είναι, να αποτυπώσει πόσο άσχημα διαμορφώνει τον χαρακτήρα ο εγωισμός και η αυταρέσκεια βγάζοντας τα χειρότερα απο εναν άνθρωπο, αντι των ευγενικών αισθημάτων που θα έπρεπε να έχει.