Σε απόσταση 35 χλμ από την πόλη του Βόλου, ο Κισσός είναι ένα ορεινό χωριό χτισμένο σε υψόμετρο 520μ. Το χωριό είναι ένας χώρος έμπνευσης και περιτριγυρισμένο από φυσικές ομορφιές. Καστανιές και οξιές είναι διάσπαρτες στο τοπίο και ο κισσός φύεται παντού στη φύση εδώ.

Στο χωριό θα κάνετε μαγικούς περιπάτους, ακολουθώντας κάποιο από τα πλακόστρωτα μονοπάτια του και θα ξεχαστείτε από τη γοητεία και την ομορφιά του.

Υπάρχουν πολλά εκκλησάκια και πηγές διάσπαρτα στο χωριό. Ενα από τα μονοπάτια, θα σας οδηγήσει στο εντυπωσιακό μοναστήρι του Αγίου Ευσταθίου, ενώ ένα άλλο μονοπάτι, θα σας οδηγήσει στο χωριό των Χανίων.

Αν σκοπεύετε να παραμείνετε στο χωριό, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν νόστιμο και παραδοσιακό φαγητό. Yπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια και πανσιόν που θα εξυπηρετήσουν και θα διευκολύνουν τη διαμονή σας.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, μπορείτε να κολυμπήσετε στις παραλίες του Αγίου Ιωάννη, η στην Νταμούχαρη. Κατά την περίοδο του χειμώνα, το χωριό που είναι κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες σας εξυπηρετεί για τις χειμερινές εξορμήσεις σας.

Όποια εποχή διαλέξετε να επισκεφθείτε το χωριό Κισσός, πάντα θα βρείτε ενδιαφέρουσες προσφορές για να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα.

Στις 17 Ιουλίου είναι ο εορτασμός της Αγίας Μαρίνας και στις 20 Σεπτεμβρίου είναι ο εορτασμός του Αγίου Ευσταθίου. Μεγάλα πανηγύρια πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές και θα απολαύσετε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια με άφθονο τοπικό κρασί και φαγητό.